Likeuren

Limoncello "Made in Ternat"


Limoncello wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd door maceratie van zeste van BIO Citroen."h"eerlijke en natuurlijke producten. Wij gebruiken nooit sappen, oliën of extracten.Door deze authentieke wijze geniet u nog van een echte Limoncello.Ijskoud en puur te drinken, samen met een tonic of met de betere mousserende kwaliteitswijn als aperitief.

Yellowcello "net iets anders"Deze Yellowcello wordt ambachtelijk geproduceerd door maceratie van zeste van witte BIO pompelmoes en jeneverbessen.


Van de familie van de cello's zorgt deze likeur ervoor dat ze "net iets anders" is.U geniet van de zurighed van de citrus maar ook tegelijkertijd van de agrum van de vrucht.Wij gebruiken nooit sappen, oliën of extracten.Ijskoud en puur te drinken, samen met de tonic of met de betere mousserende kwaliteitswijnen als aperitief.

MademoiCello "sans chichi)Deze MademoiCello wordt ambachtelijk geproduceerd door maceratie van zeste van rose BIO pompelmoes en fushiabloem.


Sans chichi met (h)eerlijke producten. Een cello met ee licht bittere afdronk. Wij gebruiken nooit sappen, oliën of extracten.Ijskoud en puur te drinken, samen met de tonic of met de betere mousserende kwaliteitswijnen als aperitief.

SanguinCello "Bloody Damn Good!" 


Limited EditionDeze SanguinCello wordt ambachtelijk geproduceerd door maceratie van zeste van BIO bloedappelsien.Wij gebruiken nooit sappen, oliën of extracten.Ijskoud en puur te drinken, samen met de tonic of met de betere mousserende kwaliteitswijnen als aperitief.