Likeuren

Limoncello "Made in Ternat"Limoncello wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd door maceratie van zeste van BIO Citroen uit de Amalfi streek."h"eerlijke en natuurlijke producten. Wij gebruiken nooit sappen, oliën of extracten.Door deze authentieke wijze geniet u nog van een echte Limoncello.Ijskoud en puur te drinken, samen met een tonic of met de betere mousserende kwaliteitswijn als aperitief.

MademoiCello "sans chichiDeze MademoiCello wordt ambachtelijk geproduceerd door maceratie van zeste van rose BIO pompelmoes en fushiabloem.


Sans chichi met (h)eerlijke producten. Een cello met een lichte bittere afdronk. Wij gebruiken nooit sappen, oliën of extracten.Ijskoud en puur te drinken, samen met de tonic of met de betere mousserende kwaliteitswijnen als aperitief.

SanguinCello "Bloody Damn Good!" 


Limited EditionDeze SanguinCello wordt ambachtelijk geproduceerd door maceratie van zeste van BIO bloedappelsien.Wij gebruiken nooit sappen, oliën of extracten.Ijskoud en puur te drinken, samen met de tonic of met de betere mousserende kwaliteitswijnen als aperitief.