Even een eisprongetje
naar ons eigen
prille begin.
Vier kippen, heel wat eieren en een oerdegelijk advocaat-recept van oma. Meer was er niet nodig om van onze keuken een atelier te maken.
Vier kippen, heel wat eieren en een oerdegelijk advocaat-recept van oma. Meer was er niet nodig om van onze keuken een atelier te maken.
Extra kippen legden extra eieren.
Wij legden onze focus op de verkoop van onze
producten op verschillende markten.
In onze nieuwe winkel –waarin ook ons atelier en depot gevestigd is – verkopen we vandaag zes varianten van onze advocaat. Maar we maken er ook drie soorten Limoncello en onze Alpaca gins.
Een winkel die prat gaat op een aanbod van streekeigen producten maar tegelijkertijd ook smaken uit de hele wereld verkoopt. Straf! Hoe kan dat?
In onze begindagen vond je in onze winkel voornamelijk onze streekproducten en ook die van collega-marktkramers. Aangename mensen die ook onze fijne waren in hun aanbod opnamen. Een toffe samenwerking, wederzijdse steun en een gevarieerd en uitgrebreid aanbod. En dat allemaal dankzij pure lokale handel! Dat betekent niet dat er vandaag bij ’t Geel Genot geen plaats is voor geweldige authentieke en eerlijke producten uit alle werelddelen en windstreken. Zolang ze maar lokaal verankerd zijn. Trouw aan deze kernwaarde kan het dan ook gebeuren dat niet alle producten, zoals bijvoorbeeld sardientjes uit Portugal, altijd even voorradig zijn.
Laat je verrassen door smaken en geuren van
over de heel de wereld en de lokale ambacht.